Boxtel taxi Den Bosch

Weekendje weg in Den Bosch

Een stedentrip naar het buitenland is altijd leuk, maar in Nederland kan het ook een heel avontuur zijn! Hebt u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een weekendje weg in Den Bosch? De Brabantse hoofdstad heeft van alles te bieden, van geweldige winkelstraten tot prachtige culturele bezienswaardigheden. En vergeet vooral ook niet de leuke plekjes om de hoofdstad heen. Samen met Taxi Vlijmen en Taxi Den Bosch ontdekt u makkelijk alle leuke hoekjes van Den Bosch en omstreken.

Aanraders in Den Bosch

Als je rondkijkt in Den Bosch, valt het meteen op hoeveel terrasjes deze stad eigenlijk heeft. Er is overal wel een plekje om even lekker een drankje te doen of te genieten van een heerlijk diner. Maar ook voor de echte cultuurliefhebbers is Den Bosch de perfecte plek. Midden in de stad vind je bijvoorbeeld het Noordbrabants museum, waar de mooiste exposities te bewonderen zijn. Wil je Den Bosch ook eens vanuit een ander perspectief bekijken? Neem dan een rondvaart over de prachtige Binnendieze.

Dit is natuurlijk slechts een fractie van alles wat je kunt doen tijdens je stedentrip naar Den Bosch. Wil je meer tips? Lees dan vooral ook eens onze blog over de 5 beste restaurants in Den Bosch of de 5 redenen waarom mensen dol zijn op Den Bosch.

Aanraders rondom Den Bosch

Heb je Den Bosch al eens gezien? Dan kun je nog altijd op ontdekkingstocht rondom de stad. Zo is er bijvoorbeeld het prachtige plaatsje Rosmalen, met kunstwerken zoals de Vlinderpoort en Het Wiel van Rosmalen. Ben je fan van tennis, dan kan je terecht bij het jaarlijkse tennistoernooi van Rosmalen. Maar het mooiste is misschien wel de Rosmalense Zandverstuiving, waar je heerlijk kan wandelen en genieten van de natuur. Taxi Rosmalen brengt je eenvoudig waar je heen wil, zodat jij alleen maar hoeft te ontspannen.

Maar ook in Veghel ben je zo met taxi Veghel. Hier kan je onder andere de architectuur van de Sint-Lambertuskerk bewonderen en lekker shoppen in het centrum. Of stap in een fluisterbootje om zo de rivier de Aa af te varen.

Tot slot moeten we ook Boxtel nog benoemen, waar onder andere tal van kloosters liggen. En natuurlijk heb je kasteel Stapelen, de Sint-Petrusbasiliek en het kanunnikenhuisje, waar je nu museum De Canonye kunt vinden. En door de ligging van Boxtel, middenin de driehoek van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, ben je ook zomaar weer in een grote stad met taxi Boxtel.