De 5 beste restaurants in Den Bosch

De 5 beste restaurants in Den Bosch

Zin in een avondje uit in Den Bosch? Dan ervaar je de Brabantse liefde voor lekker eten en goede wijn het beste in een van deze 5 beste restaurants in Den Bosch. Bon appétit!

Pollevie

Pollevie heeft in 2021 een Michelinster ontvangen, en als je er een bezoek brengt, zul je begrijpen waarom. Het restaurant staat bekend om de creatieve manier waarmee het omgaat met groente. Neem er lekker een stukje vlees of vis bij, en je zult versteld staan van de nieuwe smaakcombinaties die je ervaart.

Ook voor een heerlijke wijnkaart kun je terecht bij Pollevie. Het assortiment is breed, dus wees niet bang om advies te vragen van de gastheer of -vrouw.

le VIN ‘x

Voor een goede wijnbistro ga je in Den Bosch naar le VIN ‘x. Hier kun je urenlang tafelen onder het genot van een bijzondere fles wijn en heerlijke hapjes. Ga voor een luxe arrangement, of kies ter plekke waar je zin in hebt. Wat je ook besluit, het zal niet tegenvallen!

Ook hier kun je geadviseerd worden over de beste wijnkeuze. Met de extra informatie die je van de gastheer of -vrouw ontvangt, zul je de kwaliteit van de wijn beter kunnen herkennen.

Seasons Den Bosch

Bij Seasons Den Bosch kun je terecht voor heerlijke seizoensgerechten. Het menu is niet de enige reden waarom je een onvergetelijke maaltijd zult hebben in Seasons. De hele avond is een ervaring. De goede service van het personeel en de unieke inrichting zorgen voor een geweldige sfeer!

Gastrobar 6

Bij Gastrobar 6 in Den Bosch kun je je laten verrassen door de bijzondere gerechten en het brede assortiment aan dranken. Je zult nieuwe wijn-spijscombinaties leren kennen, en ervaren hoeveel passie er hier voor het eten en de wijn wordt gevoeld. Gastrobar 6 kan je een betaalbare belevenis geven, waarbij je meer te weten komt over je eigen smaakpalet.

Restaurant Shirak

Ben je op zoek naar een nieuwe culinaire ervaring? Dan is Restaurant Shirak een geweldige keuze. Hier kun je genieten van de Armeense keuken, die rijk is aan kruiden en verse ingrediënten. Ook als vegetariër zul je je hier erg op je gemak voelen. De gerechten zijn bedoeld om te delen met de tafel. Maak er dus een leuke shared dining ervaring van, en geniet hierbij van de heerlijke Armeense wijnen.

Boek een taxi

Op zoek naar een taxi Den Bosch of  taxi Vught voor de heen- en terugreis? Bekijk dan de mogelijkheden van 10 euro taxi. Hier kun je taxi’s van tevoren reserveren en de ritprijs berekenen, zodat je gegarandeerd op tijd bent voor je reservering. Je taxichauffeur zal er na de maaltijd voor zorgen dat je veilig thuisgebracht wordt. Zo kun jij je richten op het heerlijke eten.

Ook hoef je zo geen nee te zeggen tegen een heerlijk glaasje wijn. Ga voor meer informatie naar 10eurotaxi.nl. Dit waren de 5 beste restaurants in Den Bosch. Waar ga jij naartoe?