5 redenen waarom mensen dol zijn op Den Bosch

Redenen waarom mensen dol zijn op Den Bosch

Den Bosch is een geliefde stad in ons land. Het is een stad waar veel mensen naar toe gaan, bijvoorbeeld om een dagje te shoppen. Dat juist veel mensen hierbij uitgerekend voor Den Bosch kiezen, is niet zonder reden. Nee, Den Bosch is om meerdere redenen een uiterst aantrekkelijke stad.

Reden 1: leuk winkelcentrum

Het winkelcentrum van Den Bosch is gezellig, is vrij groot en heeft veel te bieden. Dat laatste blijkt onder meer uit de vele winkels in het centrum. Van alle grote (mode)ketens is onderhand wel een winkel in Den Bosch te vinden. Maar, er zijn ook meerdere kleine winkels die het bezoeken meer dan waard zijn. Als je eenmaal in het winkelcentrum van Den Bosch wandelt, kom je ogen tekort. Grote kans dat je hier probleemloos meerdere uurtjes kunt vullen.

Reden 2: gezellige terrasjes en restaurants

Als we het over een Bourgondische levensstijl hebben, hebben we het over Den Bosch. In deze stad vind je veel gezellige terrasjes en restaurants waar je heerlijk kunt relaxen, heerlijk kunt eten en heerlijk kunt borrelen. Ideaal na een dagje shoppen, maar ook super leuk tijdens een weekendje in Den Bosch.

Eén van de leukste plekken is de Bossche Markt. Dit prachtige plein is een lust voor het oog, maar is ook nog eens erg gezellig. De gezelligheid is met name aan de vele terrasjes te danken. Met name als het zonnetje schijnt, is het op dit plein gezellig en bruisend.

Reden 3: leuk uitgaansleven

Er zijn relatief veel mensen die ervoor kiezen om een nachtje in Den Bosch te verblijven. Of zelfs om een heel weekend te blijven. Dit heeft met de bovengenoemde redenen te maken, maar ook met het uitgaansleven in Den Bosch. In de stad vind je veel leuke cafés, veel leuke clubs en veel leuke andere uitgaansgelegenheden.

Naar wat voor soort uitgaansgelegenheid gaat jouw voorkeur uit? In Den Bosch maakt dit in principe niet uit. Ongeacht wat je wensen zijn, kun je een leuke uitgaansgelegenheid vinden. En wil je vervolgens snel en veilig naar je hotel gebracht worden? Jouw ritprijs berekenen kan via 10eurotaxi.nl. Met onze taxi Den Bosch ben je verzekerd van een eerlijke prijs taxirit, van betrouwbaarheid en van afspraak = afspraak. Wij staan op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plek!

Reden 4: architectonische hoogstandjes

Ook liefhebbers van fraaie gebouwen en architectuur zitten in Den Bosch. In de stad zijn meerdere fraaie gebouwen te vinden, waarvan de Sint-Janskathedraal ongetwijfeld de bekendste is. Deze kathedraal is een lust voor het oog en is het bezoeken meer dan waard. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de Paleisbrug, het Paleiskwartier en de Drakenfontein.

Reden 5: bruisend & gezellig

Overal waar je in de stad komt, geniet je van de Brabantse gezelligheid. Een typerend voorbeeld hiervan is de Korte Putstraat. Deze straat is onwijs gezellig, beschikt over veel terrasjes en leuke uitgaansgelegenheden. Het is alleen al erg gezellig om ’s avonds door deze straat te wandelen.

Ook op andere plekken in de stad geniet je van de Brabantse gezelligheid. Genoeg reden om een bezoekje aan de stad te brengen. Maak daarbij direct gebruik van de diensten van 10eurotaxi; om deze redenen  is je verblijf in Den Bosch nóg leuker.