Listening music car

Wat te doen tijdens een lange taxirit

Of je nu op weg bent naar het vliegveld, een verre bestemming of juist naar huis, een lange taxirit kan behoorlijk saai en vermoeiend worden. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn, als je ervoor zorgt dat je iets te doen hebt! Hieronder geven we daarom een aantal ideeën van activiteiten voor tijdens je volgende lange taxirit.

Luister naar muziek

Vroeger, voordat we op vakantie gingen, maakte we altijd een CD of later USB vol met muziek voor in de auto. Hier kwamen alle verzoekjes op van iedereen uit het gezin, zodat er voor iedereen wat leuks te horen was tijdens de lange autorit. Nu hoeft dit natuurlijk niet meer, maar je kunt wel een leuke Spotify afspeellijst maken met al je favoriete nummers. Je kunt het natuurlijk ook in een reis-thema doen met nummers als ‘On the road again’ van Willie Nelson of voor de jongere luisteraars ‘Shut up and drive’ van de Red Hot Chili Peppers.

Lees een goed boek

Met de uitvinding van de e-reader is het enorm makkelijk geworden om een hele lijst boeken mee te nemen, zonder je rug te hoeven breken onder het gewicht van al die boeken. Zorg er dus voor dat je favoriete boeken op je e-reader staan, voordat je in de taxi stapt. Lees je toch liever een papieren boek? Dat kan natuurlijk ook nog steeds!

Luister een goed boek

Sommige mensen worden snel misselijk tijdens het lezen in de auto. In dat geval is een luisterboek de perfecte oplossing. Maar ook als je wel kunt lezen, is een audioboek altijd een goede optie. Je kunt dan lekker naar buiten kijken, terwijl je voorgelezen wordt uit elk boek dat je maar wilt.

Haal wat werk in

Je kunt natuurlijk ook wat werk inhalen in de taxi. Neem je laptop mee en ga rustig aan de slag, terwijl je in de tussentijd wordt gebracht waar je zijn moet. In sommige taxi’s is zelfs uitstekende wifi aanwezig, zodat je eenvoudig je mail checkt en in contact blijft met collega’s.

Taxi nodig?

Of je nou een taxi in Rosmalen nodig hebt of een taxi in Veghel of een taxi Den Bosch wilt boeken. Bij 10eurotaxi zit je goed. Je reist eenvoudig met de taxi van Vlijmen naar den Bosch of naar Boxtel, voor de laagste prijs mogelijk. Bereken je ritprijs en boek meteen.