Slide 1
Flinke korting op een taxirit in Den Bosch
Slide 2
Goedkope taxi nodig in Den Bosch?
Bereken uw taxiprijs eenvoudig online
previous arrow
next arrow

Taxi Engelen - Routeberekening

Vertrekpunt:
Eindpunt:

Taxi Engelen

 

Wilt u graag een taxi in Engelen boeken? U hoeft in dat geval niet meer verder te kijken; bij 10eurotaxi geniet u namelijk van zwaarwegende voordelen. Wij hanteren bijvoorbeeld hele lage tarieven én wij hechten veel waarde aan het verlenen van een perfecte service. Wij brengen u dan ook graag veilig en snel naar de gewenste bestemming in of rondom Engelen.

Wat kost een taxi in Engelen?

Bent u met spoed op zoek naar een taxi in Engelen? Of wilt u wellicht voor komend weekend alvast een taxi reserveren in Engelen? Ongeacht wanneer u een taxi wilt boeken, u geniet bij ons van (hele) scherpe tarieven. Deze tarieven zetten wij graag even voor u op een rijtje:

  • Voor een rit van 4 kilometer betaalt u een bedrag van 10 euro
  • Voor een rit van 10 tot 15 kilometer betaalt u een bedrag van 10 euro per 5 kilometer
  • Voor een rit van meer dan 15 kilometer betaalt u een bedrag van 10 euro per 6 kilometer

Let op: deze prijzen zijn exclusief tijdtarief van 40 cent per minuut. De exacte duur van de taxirit is zodoende ook van invloed op de ritprijs.

Bij 10euro taxi betaalt u dus nooit teveel. Integendeel zelfs; in de gehele regio zijn wij eigenlijk de goedkoopste aanbieder van taxiritten in Engelen, Rosmalen, Vlijmen, Vught en Den Bosch!

En om misverstanden te voorkomen kunt u eenvoudig de taxiprijs berekenen op onze site. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Overigens zijn deze tarieven wel op basis van 1 tot 4 personen. Heeft u voor 5 tot en met 8 personen een taxi nodig? Ook daarvoor kunt u bij 10euro taxi terecht. Indien wij onze taxibus Den Bosch voor u inzetten, vragen wij wel kleine toeslag over de bovengenoemde tarieven.

Taxi bestellen of reserveren?

Snel een goedkope taxi bestellen in Den Bosch? In onze luxe taxi brengt onze ervaren chauffeur u snel en veilig naar de plaats van bestemming. 

Wij zijn u graag van dienst!

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij altijd ons uiterste best doen om aan jullie wensen te voldoen. 

Taxi Den Bosch - Betaling(en)

Betaling kan met pin/creditcard in de taxi. Op rekening rijden kan ook als we gegevens krijgen waar de rekening naar toe moet

Snel een taxi in Engelen boeken

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij 10eurotaxi terecht. Ongeacht wat uw wensen zijn, met hoeveel personen u een taxi nodig heeft en waar u naar toe moet. Wilt u direct een taxi in Engelen boeken? U kunt daarvoor de volgende gegevens gebruiken:

  • Whatsapp: via onze website kunt u direct een Whatsapp gesprek met ons starten.
  • Mail: u kunt mailen naar info@10eurotaxi.nl
  • Telefoon: u kunt bellen naar +31 6 12 23 67 89

Onze diensten

Heeft u interesse in onze diensten? Als u gebruik van 10eurotaxi maakt, geniet u direct van de nodige voordelen:

  • Wij hanteren scherpe en transparante tarieven
  • Afspraak is bij ons echt afspraak = wij zijn uiterst betrouwbaar
  • Wij vervoeren u in nette en luxe auto’s
  • Onze chauffeurs zijn ervaren en weten precies de weg in en rondom Engelen