Taxi Rosmalen - Routeberekening

Vertrekpunt:
Eindpunt:

Taxi Rosmalen nodig? Dan bent u bij 10 Euro Taxi aan het juiste adres. De ritprijs is onder voorbehoud.

 1. Voor afstanden tot en met 4 km hebben wij een vaste ritprijs, namelijk € 10,-
 2. Onze tarieven zijn gebaseerd op een auto voor max . 4  personen.
 3. Bij meer dan 4 personen ( bus) hanteren wij een toeslag.
 4. Wij kunnen per bus niet meer dan 8 personen vervoeren.
 5. Staat Uw rit niet in deze routeberekening, neem dan contact met ons op. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch verder helpen.  Bel 06 12 23 67 89
taxi den bosch
Slide 1
Flinke korting op een taxirit in Den Bosch
Slide 2
Goedkope taxi nodig in Den Bosch?
Bereken uw taxiprijs eenvoudig online
previous arrow
next arrow

Taxi Rosmalen

Welkom bij 10 Euro Taxi, dé taxi in Rosmalen. Wij zijn als taxidienstverlener al meer dan 10 jaar uw taxiservice in Rosmalen en omstreken. Tevens bieden wij vaste lage tarieven van en naar elke gewenste luchthaven met onze airport taxi. Voor al uw ritten met klant specifieke eisen kunt u bij ons terecht. Wij zijn in staat om u het benodigde comfort en goede dienstverlening aan te bieden.

Het is ons doel om u als klant het beste comfort en de beste service te bieden. Onze dienstverlening bestaat uit regionaal taxivervoer, zakelijk vervoer en luchthavenvervoer.  Bij ons bent u verzekerd van een aangename taxirit.

Uw taxirit berekenen doet u eenvoudig met onze taxicalculator.

Uw Taxirit is onze Opdracht!

Zodra wij uw opdracht ontvangen, staan wij voor u klaar. Heeft u haast? Wilt u per direct een taxi reserveren? Na uw belletje staat uw taxi/taxibusje binnen 10 à 15 minuten tot uw beschikking.

Wij zijn u graag van dienst!

Zodra wij uw opdracht ontvangen, staan wij voor u klaar. Heeft u haast? Wilt u per direct een taxi in Den Bosch reserveren? Na uw belletje staat uw taxi of taxibusje binnen 10 à 15 minuten tot uw beschikking.

Taxi Den Bosch - Betaling(en)

Zodra wij uw opdracht ontvangen, staan wij voor u klaar. Heeft u haast? Wilt u per direct een taxi reserveren? Na uw belletje staat uw taxi/taxibusje binnen 10 à 15 minuten tot uw beschikking.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Rosmalen? Dan bent u bij 10 Euro Taxi aan het juiste adres. Wij hanteren niet alleen scherpe prijzen, maar verlenen ook de best mogelijke service. Daarnaast rijden wij in nette en luxe auto’s, waardoor u van alle gemakken voorzien bent. Ook als u slechts een klein stukje in Rosmalen met ons mee rijdt.

Wat kost een taxi in Rosmalen?

In onze taxi rekenen wij met een vast laag tarief. Dit betreft een vast tarief voor de eerste 4, 5 of 6 kilometer:

 • Is de afstand van de rit nog geen 4 kilometer? Dan betaalt u een vast bedrag van 10 euro.
 • Voor een rit van 10 tot 15 kilometer betaalt u 10 euro per 5 kilometer
 • Voor een rit van meer dan 15 kilometer betaalt ut 10 euro per 6 kilometer

Deze prijzen zijn exclusief tijdtarief van 40 cent per minuut. Mocht u de totale kosten voor een specifieke taxirit willen weten, kunt u gebruik maken van de rekentool op onze website. Via deze rekentool ziet u direct wat de ritprijs gaat worden.

Overigens zijn deze ritprijzen op basis van 4 personen. Wilt u met 5 tot en met 8 personen vervoerd worden? Ook dat is mogelijk bij 10 Euro Taxi. In dat geval rekenen wij wel een (kleine) toeslag, aangezien wij hier een taxibus voor in moeten zetten. Per taxibus kunnen wij maximaal 8 personen vervoeren.

Snel een taxi in Rosmalen boeken

Heeft u met spoed een taxi in Rosmalen nodig? Of wilt u bijvoorbeeld voor komend weekend een taxi Rosmalen reserveren? U kunt hiervoor direct via de website een Whatsapp gesprek met ons starten. Linksonder in uw scherm ziet u de button ‘Direct Whatsappen’ staat.

U kunt echter ook direct bellen naar +31 6 12 23 67 89. Verder is het ook mogelijk om een mailtje te sturen naar info@10eurotaxi.nl.

Onze diensten

Rijden wij alleen taxi in Rosmalen? Nee, wij zijn eigenlijk in de gehele regio rondom Den Bosch actief. U kunt daardoor bij ons ook een taxi Den Bosch, taxi Vlijmen, taxi Engelen of taxi Vught boeken.

Ongeacht in welke plaats u van onze diensten gebruik maakt, geniet u van meerdere voordelen:

 • Zeer scherpe tarieven
 • Transparantie tarieven zonder verborgen kosten
 • Uitmuntende service
 • Afspraak = afspraak, wij zijn altijd op tijd
 • Nette en luxe auto’s
 • Ervaren chauffeurs die u zo snel en veilig mogelijk van A naar B brengen!