Slide 1
Flinke korting op een taxirit in Den Bosch
Slide 2
Goedkope taxi nodig in Den Bosch?
Bereken uw taxiprijs eenvoudig online
previous arrow
next arrow

Taxi Vlijmen - Routeberekening

Vertrekpunt:
Eindpunt:

Taxi Vlijmen

 

Wilt u graag een taxi in Vlijmen boeken? Kijk dan eens naar onze diensten! Bij ons geniet u namelijk van meerdere voordelen, waaronder scherpe tarieven. Ook als u maar een klein ritje in of rondom Vlijmen hoeft te maken.

Wij rijden met 10 Euro Taxi in Vlijmen maar ook als u een taxi Den Boschtaxi Rosmalentaxi VughtTaxi Engelen, of taxi Veghel nodig heeft bent u bij ons op het juiste adres! 10eurotaxi staat hoe dan ook graag voor u klaar!

 

Wat kost een Taxi in Vlijmen?

Heeft u met spoed een taxi in Vlijmen nodig? Moet u bijvoorbeeld snel ergens naar toegebracht worden? Of wilt u alvast een taxi reserveren voor één van de komende dagen? Bij 10eurotaxi maakt het niet wat uit wensen zijn; wij hanteren namelijk altijd scherpe tarieven. Deze tarieven zetten wij graag even voor u op een rijtje:

 • Voor een rit van 4 kilometer betaalt u een bedrag van 10 euro
 • Voor een rit van 10 tot 15 kilometer betaalt u een bedrag van 10 euro per 5 kilometer
 • Voor een rit van meer dan 15 kilometer betaalt u een bedrag van 10 euro per 6 kilometer

Let op: deze prijzen zijn exclusief tijdtarief van 40 cent per minuut. De exacte duur van de taxirit is zodoende ook van invloed op de ritprijs.

Een taxi in Vlijmen is bij ons dus absoluut niet duur. Wel is het goed om te weten dat deze prijzen op basis van 1 tot 4 personen zijn. Mocht u een taxi voor 5 tot en met 8 personen nodig hebben, kunt u ook gebruik van onze diensten maken. In dat geval moeten wij wel een kleine toeslag rekenen.

Taxi bestellen of reserveren?

Snel een goedkope taxi bestellen in Den Bosch? In onze luxe taxi brengt onze ervaren chauffeur u snel en veilig naar de plaats van bestemming. 

Wij zijn u graag van dienst!

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij altijd ons uiterste best doen om aan jullie wensen te voldoen. 

Taxi Den Bosch - Betaling(en)

Betaling kan met pin/creditcard in de taxi. Op rekening rijden kan ook als we gegevens krijgen waar de rekening naar toe moet

Snel een Taxi in Vlijmen Boeken?

24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij staan altijd voor u klaar. Altijd voor u klaar om u veilig in of rondom Vlijmen naar de gewenste bestemming te brengen. Om snel een taxi in Vlijmen te boeken, kunt u ons op meerdere manieren bereiken:

 • Whatsapp: via onze website kunt u direct een Whatsapp gesprek met ons starten.
 • Mail: u kunt mailen naar info@10eurotaxi.nl
 • Telefoon: u kunt bellen naar +31 6 12 23 67 89

Onze diensten

Bij 10eurotaxi bent u aan het juiste adres voor een fijne, aangename en goedkope taxirit. Bij ons geniet u sowieso van meerdere voordelen:

 • Wij hanteren zeer scherpe tarieven
 • Afspraak is bij ons ook echt afspraak
 • Wij zijn altijd op tijd en vervoeren u in nette en luxe auto’s
 • Onze chauffeurs zijn ervaren en weten perfect de weg in en rondom Vlijmen
 • U komt bij ons niet voor onverwachte kosten te staan