10 Euro Taxi

Transparant en goedkoop: ons prijzensysteem bij 10 Euro Taxi

Bij 10 Euro Taxi begrijpen we dat transparantie en scherpe tarieven essentieel zijn bij het boeken van een taxi. Uiteraard wil iedereen een voordelige rit, maar dan wel met goede service en zonder nare verrassingen naderhand. Wij geloven daarom in eerlijke tarieven die zowel voor de passagiers als de chauffeurs duidelijk en redelijk zijn. Hieronder laten we je zien hoe ons tariefsysteem werkt en waarom het de ideale keuze is voor jouw taxiritten.

Transparante prijzen voor comfortabele ritten

Bij 10 Euro Taxi staan we voor transparante prijzen. We willen geen mysterie rondom de tarieven en bieden onze klanten de zekerheid van een vaste prijs. Door open en eerlijk te zijn over onze tarieven, zorgen we ervoor dat je altijd ontspannen en comfortabel naar elke bestemming reist, zonder je zorgen te maken over de kosten. Zo voorkom je dat je met de taxi Rosmalen of een andere locatie binnenrijdt en opeens voor extra kosten komt te staan.

Zelf de prijs van je taxirit berekenen

Om te begrijpen hoe ons prijzensysteem in elkaar zit, kan je zelf een schatting maken van je ritprijs. Het systeem van 10 Euro Taxi Den Bosch zit als volgt in elkaar:

Voor ritten van 4 kilometer rekenen wij een vast tarief van slechts 10 euro. Gaat je reis verder, namelijk tussen de 10 en 15 kilometer, dan betaal je 10 euro per blok van 5 kilometer. Voor nog langere afstanden, dus van meer dan 15 kilometer, geldt een tarief van 10 euro voor elke 6 kilometer. Houd er hierbij wel rekening mee dat deze kosten exclusief een tijdtarief van 40 cent per minuut zijn, waarbij de exacte duur van de rit de uiteindelijke prijs beïnvloedt. 

Online de prijs van jouw taxirit berekenen

Maar zelf gaan rekenen is gelukkig helemaal niet nodig, want computers kunnen dit voor ons doen. Daarom hebben we een handige taxi prijscalculator op onze website. Voer eenvoudig het vertrekpunt en de bestemming in, druk op ‘bereken de ritprijs’, en je krijgt direct een nauwkeurige schatting van de maximale ritprijs. We tonen niet alleen de totale kosten, maar ook het aantal kilometers, de prijs per kilometer en de kosten per persoon als je met anderen reist. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Voordelen van vooraf je taxikosten berekenen

Wanneer je vooraf je taxikosten berekent, weet je precies wat je kunt verwachten en vermijd je mogelijke discussies over de ritprijs. Deze transparantie zorgt niet alleen voor een prettige ervaring voor zowel de taxichauffeur als de passagier, maar het voorkomt ook onaangename verrassingen die je reis kunnen verstoren, vooral bij zakelijk vervoer of bijvoorbeeld een taxirit naar Eindhoven Airport.

Maximale tarieven in 2024

Ook voor 2024 gelden voor taxibedrijven bepaalde vaste maximum tarieven en bij 10 Euro Taxi houden we ons hier uiteraard ook aan. Mocht je meer willen weten over de maximale taxi tarieven of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op met ons via telefoon of e-mail.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *