Slide 2
Goedkope taxi nodig in Den Bosch?
Bereken uw taxiprijs eenvoudig online

Routeberekening Taxi Den Bosch

Van:
Naar:
Personen:


Totaal: € 0,00

Goedkope Taxi Den Bosch nodig?

Een taxi voor een tientje, dat kan. Wij zijn uw partner wanneer u op zoek bent naar een goedkope taxi. Met vaste tarieven weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. En geen onnodig hoge prijzen. 

Wij hanteren een vast tarief voor de eerste 4, 5 of 6 km’s.

Bij 10 Euro Taxi weet u vooraf wat de ritprijs is en bent u ook nog eens flink goedkoper uit.

Tot wel 55% korting op de ritprijs! 

  1. Ons basistarief is gebaseerd op een auto voor max . 4  personen.
  2. Bij meer dan 4 personen ( bus) hanteren wij een toeslag.
  3. Wij kunnen per bus niet meer dan 8 personen vervoeren.
  4. Staat Uw rit niet in deze routeberekening, neem dan contact met ons op. Bel 06 12 23 67 89

Gebruik eenvoudig onze taxitrit calculatie om de exacte prijs te berekenen.

Prijzen goedkope taxi Den Bosch

Onze ritprijzen worden berekend aan de hand van de afstand, met een vast basistarief. Op onze website kunt u bij “ritprijs berekenen” zelf de taxi prijs berekenen.

Helemaal eerlijk en transparant. Daar doen wij niet moeilijk over. U vult de plaats in, bijvoorbeeld Kaatsheuvel of Tilburg. Vervolgens de bestemming of het vertrekpunt Den Bosch en het aantal personen waarmee u wilt reizen. Daarna wordt de berekening gemaakt.

Goedkope taxi voor acht personen 

Wanneer u met meer dan vier personen wilt reizen, dan zetten wij onze taxibus Den Bosch voor u in. Zo reist u comfortabel, en gezellig met uw eigen gezelschap, naar uw bestemming. Veiligheid staat daarbij natuurlijk voorop. Wij bieden onze passagiers altijd een veilige zitplek en ruimte voor eventuele bagage. Stel u reist met een gezelschap van acht personen. Dan reserveren wij een taxibus voor u. U betaalt voor deze goedkope taxi slechts € 21,50. Dat is nog eens voordelig!

Routeberekening

Van:
Naar:
Personen:


Totaal: € 0,00

Offerte voor goedkope taxi Den Bosch

Heeft speciale wensen? Een groter gezelschap? Een andere route in gedachten? Of midden in de nacht vervoer nodig? Geen probleem. Vraag gerust een offerte aan. Geef uw wensen door en wij zullen het voor u regelen. U ontvangt een passende offerte, met een vaste lage prijs. Zo kunt u alvast gaan genieten van de voorpret van de reis met uw gezelschap. En met een gerust hart verder gaan met plannen maken. 

Goedkope taxi Den Bosch en omgeving

Wij rijden met 10 Euro Taxi in Den Bosch en onder andere Rosmalen, Engelen, Veghel, Empel, Vlijmen, De Groote Wielen, Boxtel en Vught. Wij bieden u lage prijzen en uitstekende service. Bij ons bent u op het juiste adres die u veilig en vertrouwd tegen een vaste lage prijs met service vervoert.  

Kies voor 10 Euro Taxi Den Bosch! 

Wilt u een taxi reserveren? U reserveert uw taxi gemakkelijk en snel via telefoonnummer 06 12 23 67 89.

Voor verdere vragen bel, app of mail ons

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en goedkoop taxibedrijf in Den Bosch? Dan ben je bij 10 euro taxi aan het juiste adres.