Kermis Den Bosch

Dit zijn de leukste evenementen in Den Bosch!

Den Bosch is een van de mooiste steden van het zuiden van Nederland. En daarom is het absoluut het bezoeken waard. In een weekendje Den Bosch kun je de bruisende stad volledig leren kennen. Verleng je vakantie tot een midweek en je kunt ook de prachtige omgeving van Den Bosch ontdekken. 

Waar je ook heen wil, Taxi Den Bosch brengt je er op een zo snelle en veilig mogelijke manier. Onze taxichauffeurs kennen de omgeving Den Bosch op hun duim en zijn altijd in voor een gezellig praatje. Vooraf kun je zelf de ritprijs berekenen, zodat je al weet waar je aan toe bent. Ook kun je ons natuurlijk inschakelen om je met de taxi naar Eindhoven Airport te brengen.

Het is echter het allerleukst om de stad Den Bosch zelf te ontdekken. Elk jaar vinden er tal van evenementen plaats die het waard zijn om te bezoeken. Wij zetten een aantal van de leukste evenementen voor je op een rij.

Van Gogh in Den Bosch

Wereldwijd de beroemdste Nederlandse schilder is waarschijnlijk Vincent van Gogh. Geboren op 30 maart 1853 in Zundert is Van Gogh dus een echter Brabander. Tot en met 17 mei 2024 is een tentoonstelling over de persoon Vincent van Gogh te bezoeken in het Noordbrabants Museum in Den Bosch. De tentoonstelling bestaat niet alleen uit een aantal van zijn schilderen, maar ook uit persoonlijk brieven, documenten, foto’s en nog veel meer. Centraal staat de band van Vincent van Gogh met het boerenleven in Noord-Brabant. 

Theaterfestival Boulevard

Van 3 tot en met 13 augustus speelt het Theaterfestival Boulevard zich af op meerdere locaties in de stad. Bereid je voor op een hoop dans, muziek, theater en andere kunstvormen. Het jezelf kunnen zijn staat centraal tijdens het festival. Je zult dan ook veel out-of-the-box voorstellingen voorbij zien komen. Vanuit heel Europa komen liefhebbers om het Theaterfestival Boulevard te bezoeken. Het is leuk voor jong en oud, leek of kunstprofessional.

The Dutch Masters (paardensport)

Liefhebbers van (paarden)sport zullen uitkijken naar 7 maart 2024, aangezien dan “The Dutch Masters” in de Brabanthallen in Den Bosch beginnen. Tijdens dit evenement – dat duurt tot 10 maart 2024 – komen ’s werelds beste ruiters in actie. Een unieke kans om indoor paardensport op wereldniveau te kunnen zien. Voor sportliefhebers is ook het tennistoernooi van Rosmalen een aanrader. Met taxi Rosmalen ben je vanuit Den Bosch zo bij dit prestigieuze tennistoernooi. 

Kermis Den Bosch

Leuk voor de kinderen is dat van 18 tot en met 27 augustus de kermis van Den Bosch weer gehouden wordt. Op De Markt in het centrum van Den Bosch kun je je uitleven in een van de vele attracties en kun je daarnaast genieten van heerlijke snacks. De kermis is ieder jaar weer een garantie voor plezier voor vele kinderen. 

Carnaval Oeteldonk

Uiteraard moeten we ook het carnaval van Den Bosch nog even noemen. Dit is een van de grootste en gezelligste carnavalsfeesten van Nederland. Tijdens de carnavalsperiode wordt Den Bosch omgedoopt tot Oeteldonk. Er is iedere dag een optocht en het is groot feest in de gehele binnenstad. Ook tijdens carnaval rijden onze taxi’s gewoon om je naar huis of je overnachtingsadres te brengen.