Kroeg Den Bosch

Dit zijn de leukste kroegen van Den Bosch!

Wie Brabant zegt, die zegt gezelligheid. In de hoofdstad van de gezelligste provincie van Nederland houden ze wel van een feestje. Dat zien we dan ook terug in het straatbeeld. Restaurants, cafés en kroegen zijn er in Den Bosch namelijk meer dan genoeg. Onze goedkope taxi Den Bosch brengt je op een snelle en veilige manier naar elke gewenste kroeg en haalt je aan het einde van de avond weer op om je thuis te brengen. Indien het mogelijk is, zetten we je met de taxi voor de deur af. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over hoe je veilig weer thuis komt en kun je lekker los gaan in de kroeg. Niemand hoeft dus “de b.o.b.” te spelen, want dat doen wij voor je. De ritprijs berekenen kun je vooraf gemakkelijk online doen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.   

Nadat je door de taxi Den Bosch in het centrum van Den Bosch bent afgezet, heb je de kroegen voor het uitkiezen. Wij zetten een aantal van de leukste kroegen voor je op een rij.

Stadsherberg ’t Pumke

Een van de gezelligste kroegen van Den Bosch is ’t Pumke. Zeker in de zomer duurt het feestje hier tot in de late uurtjes. De kroeg is vooral erg in trek bij leden van de lokale hockeyclubs en het allerdrukst is het tijdens carnaval. Overdag kun je er overigens ook aanschuiven voor een heerlijke lunch op het gezellige terras.

Tweekeerbellen

Studenten gaan in Den Bosch naar Tweekeerbellen, al zijn niet-studenten natuurlijk ook van harte welkom. Behalve op maandag is het in Tweekeerbellen eigenlijk elke dag feest. Dat deze kroeg zo populair is bij studenten heeft deels te maken met het feit dat je op dinsdagen en donderdag kunt profiteren van mooie kortingen als je in het bezit bent van een studentenpas.

’t Pantoffeltje

Hoewel Bosschenaren vele bijnamen hebben bedacht voor deze kroeg, heet het toch echt ’t Pantoffeltje. Die liefkozende bijnamen worden aan deze levendige kroeg gegeven omdat er altijd een gezellige en vrolijke sfeer hangt. Ze hebben in ’t Pantoffeltje een erg uitgebreide bierkaart (inclusief speciaalbieren), maar ook wijn- en cocktailliefhebbers zullen het hier zeker naar hun zin hebben.

Roels

Zoek je een wat rustigere kroeg met livemuziek, dan is Roels echt wat voor jou. Er hangt in deze kroeg een ontspannen sfeer, al houdt niemand je tegen om een klein dansje te doen. Roels is de ideale kroeg om je eerste biertjes van de avond te nuttigen. Aan het einde van de avond brengen wij je vervolgens met Taxi Rosmalen, Taxi Vught of Taxi Engelen weer voordelig en veilig naar huis.