Restaurant Den Bosch

Dit zijn de beste restaurants van Den Bosch!

’s-Hertogenbosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en heeft ruim 150.000 inwoners. Het absolute hoogtepunt van de stad is de gigantische Sint-Janskathedraal, die al in de binnenstad van Den Bosch staat sinds 1530. Er is in en rondom de stad genoeg te zien en te beleven. Wij brengen je overal naartoe in de regio Den Bosch. Of je nu met de Taxi Vlijmen of Taxi Rosmalen van of naar Den Bosch wil, wij vervoeren je tegen de scherpste prijs. 

Den Bosch staat bekend om haar gezelligheid en vele horecagelegenheden. De inwoners van de hoofdstad van de gezelligste provincie van Nederland houden er veelal een bourgondisch leven op na. Dat is ook te zien aan het aantal eetgelegenheden in de stad. De keuze is reuze, om het maar zo te zeggen. Wij zetten een aantal van de beste restaurants van Den Bosch voor je op een rij.

Noble

Dat ze in Den Bosch van genieten houden wordt helemaal duidelijk in sterrenrestaurant Noble. Wat Brabants genieten precies inhoudt, zul je zelf moeten ervaren. Voor slechts 65 euro kun je de “Noble experience” al beleven. In het restaurant wordt alleen gewerkt met de meest verse ingrediënten en ook hebben ze een aantal prestigieuze wijnen op de kaart staan. Een absolute aanrader dus.

Lokaal 1650

Dit geweldige restaurant met zeer gevarieerde keuken is gevestigd in een prachtig pand dat al bestaat sinds 1650. Verwacht van Lokaal 1650 een klassiek restaurant met moderne en inventieve gerechten. Lokaal 1650 is voor een restaurant met zoveel kwaliteit ook nog eens heel betaalbaar. Een hoofdgerecht kost hier gemiddeld gezien namelijk nog geen 15 euro. 

Picasso

In restaurant Picasso waan je je een avond aan de Middellandse Zee. De zee moet je er zelf even bij bedenken, maar door het heerlijke Mediterrane eten lijkt het wel alsof je in Zuid-Italië bent. Bovendien heeft het restaurant een prachtige binnentuin en een vrolijke en kleurrijke inrichting. Voor een hoofdgerecht betaal je in Picasso gemiddeld gezien ongeveer twee tientjes.

Disch

Aan de vegetariërs onder onze lezers zouden we restaurant Disch aanbevelen. Ze staan er daar namelijk om bekend een breed scala aan heerlijke vegetarische gerechten op de menukaart te hebben, al zijn er ook voor de niet-vegetariër meer dan genoeg opties. Voor een hoofdgerecht betaal je in Disch ongeveer 20 tot 25 euro.

En na een heerlijke avond “wine & dine” brengt Taxi Den Bosch je weer snel en veilig naar huis! Je kunt van te voren al de ritprijs berekenen zodat je precies weet wat je kwijt bent voor de taxi. Zo kun jij zorgeloos genieten van al het lekkers dat je in Den Bosch kunt eten en drinken.