taxi den bosch betalen

Zekerheid over de kosten van je taxirit

Het nemen van een taxi heeft vele voordelen. Ten opzichte van het openbaar vervoer heeft de taxi bijvoorbeeld als voordeel dat je niet aan vaste tijden gebonden bent en geen vervoer van en naar het ov-station hoeft te regelen. In vergelijking met de auto heeft de taxi onder andere als voordelen dat je geen parkeerkosten hoeft te betalen en dat er niemand de bob hoeft te zijn. Toch zijn er een hoop mensen die bijna nooit een taxi nemen. Ze denken dat het erg duur is of dat er onduidelijkheid is over de kosten. Gelukkig weet je bij Taxi Den Bosch van tevoren wat je ritje gaat kosten. 

Vaste tarieven Taxi Den Bosch

Bij 10 Euro Taxi Den Bosch werken we met vaste tarieven. Voor een rit van 4 kilometer bedraagt de vaste prijs 10 euro. Bij dit bedrag komt alleen het tijdtarief dat afhankelijk is van de drukte op de weg. Dit tarief bedraagt slechts €0,40 per minuut. Stel dat je 10 minuten onderweg bent voor een ritje van 4 kilometer, dan komt het totale bedrag dus uit op slechts €14. Een voorbeeld van zo’n kort taxiritje kan zijn van het vernieuwde Theater aan de Parade in Den Bosch naar de Lambertuskerk in Vught. Zo kom je snel, makkelijk en voordelig thuis met taxi Vught

Ook voor de wat langere ritten hanteren we vaste tarieven. Voor een rit tussen de 10 en 15 kilometer, betaal je bijvoorbeeld 10 euro voor elke 5 kilometer. Voor ritten langer dan 15 kilometer, bijvoorbeeld de luchthaven taxi van Den Bosch naar Eindhoven airport is het vaste tarief slechts 10 euro per 6 kilometer. Ook hier komt het tijdtarief nog bij maar je kunt je wel voorstellen dat het flink voordeliger is dan de andere taxi’s in de regio Den Bosch. 

Ritprijs berekenen 

Met bovenstaande informatie over de vaste tarieven en het tijdtarief, kun je waarschijnlijk al een redelijke inschatting maken van de kosten voor jouw ritje met een goedkope Taxi Den Bosch. Maar op onze site vind je ook een tool voor de exacte ritprijs berekenen. Zo weet je van te voren precies wat je moet betalen. Neem bijvoorbeeld een ritje Rosmalen Den Bosch, deze kost op het moment van schrijven slechts 21 euro. Als je met 4 personen deelt komt dat neer op iets meer dan €5 per persoon. Als je benieuwd bent naar de actuele prijzen van een bepaalde taxirit kun je die heel eenvoudig zelf berekenen. Door de vooraf vastgestelde prijs kom je bij 10 Euro Taxi Den Bosch nooit voor verrassingen te staan.

taxi vaste prijs