voordelen taxi

De vele voordelen van 10 Euro taxi

Uiteraard zijn er vele redenen om een taxi te pakken, misschien wilt u een snelle rit naar een zakenlunch, of moet u naar het vliegveld. Misschien komt u terug van een avondje stappen of wilt u een bezoekje afleggen.

Uiteraard kunt voor elke reden bij 10 euro taxi terecht. Maar waarom zou u eigenlijk precies een taxi Den Bosch reserveren, wanneer u ook zelf kunt rijden of het OV kunt nemen? Hieronder zetten wij de voordelen van een taxi op een rijtje voor u.

Comfortabel reizen

Als u ervoor kiest om te reizen met Taxi Den Bosch, dan kiest u voor comfort en luxe. U heeft voldoende beenruimte en zit comfortabel in onze zachte lederen stoelen. U kunt van het uitzicht genieten, een gezellig praatje maken of geconcentreerd werken. Vergelijk dat eens met het openbaar vervoer. Niet alleen moet u de ruimte delen met andere reizigers, maar u bent er ook niet altijd verzekerd  van een zitplaats. Zeker voor langere ritten kan dit onplezierig zijn. 

Nooit te laat

Een andere plezierige bijkomstigheid is dat u met een taxi altijd verzekerd bent dat u op tijd op uw plek van bestemming aankomt. Wanneer u met het openbaar vervoer reist bent u altijd afhankelijk van externe factoren, de trein of bus kan vertraging hebben, of uitvallen. Indien u met uw eigen auto rijdt bestaat er altijd de kans dat u in een file vast komt te staan. Onze chauffeurs zijn altijd op tijd op de hoogte van eventuele opstoppingen en files. Ze kunnen daarom altijd een alternatieve route nemen zodat u alsnog op tijd op uw gewenste bestemming geraakt.

Taxi delen = goedkoop!

Een vaak gehoord argument om geen taxi te nemen is dat het te duur is. Maar wat als u een taxi deelt? Onze taxi’s bieden genoeg ruimte om met vier personen comfortabel te kunnen reizen en als u met meerdere personen wilt reizen kunnen wij onze taxibus Den Bosch inzetten. Daarnaast bent u met 10 euro taxi sowieso goedkoper uit dan een standaard taxi. Wij hanteren vaste tarieven en u kunt zelf de prijs uw taxirit berekenen op onze site, zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan!

Altijd beschikbaar

Onze taxi’s zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Dat betekent dat u ongeacht het tijdstip altijd een taxi bij ons kunt reserveren. Bijvoorbeeld als u midden in de nacht een vlucht moet pakken, kunt u het vliegveld eenvoudig en comfortabel bereiken met onze luchthaven taxi. Maar ook als u terug komt van een avondje stappen of een verlaat dineetje komt u met onze taxi Den Bosch altijd weer veilig thuis.

Veilig reizen

U reist niet alleen comfortabel en goedkoop met tien euro taxi, maar ook nog eens veilig. Onze chauffeurs zijn ervaren, rustige rijders, die u altijd veilig op de plek van bestemming brengen. Daarnaast zorgen we dat na elke rit de auto gedesinfecteerd wordt, zodat u ook niet bang hoeft te zijn om onverhoopt besmet te raken met het coronavirus. Veiligheid staat voorop bij 10 euro taxi.

Goedkoper dan de concurrentie

We hadden het al eerder benoemd, maar met 10 euro taxi bent u het voordeligst uit. Niet alleen hanteren wij standaard tarieven zodat u altijd van tevoren weet wat de ritprijs gaat kosten, maar ook liggen onze tarieven beduidend lager dan bij de concurrentie. Dit verschil kan oplopen tot wel 55 procent! Wilt u meer inzicht hoe wij de prijs van uw taxirit berekenen? Kijk dan eens bij ritprijs berekenen op onze site!

Makkelijk te reserveren

Tot slot is het supereasy om een taxi bij ons te reserveren. U kunt namelijk snel een taxi Den Bosch reserveren op een van de volgende manieren:

Whatsapp: via onze website kunt u direct een Whatsapp gesprek met ons starten.

Mail: u kunt mailen naar info@10eurotaxi.nl

Telefoon: u kunt bellen naar +31 6 12 23 67 89

Voor alle taxiritten in en rondom Den Bosch kunt u contact opnemen met ons. 10 Euro taxi verzorgt niet alleen taxiritten  en zakelijk vervoer in Den Bosch maar ook als u een taxi Vughttaxi Rosmalentaxi VeghelTaxi Engelen, of taxi Vlijmen nodig heeft, bent u bij ons op het juiste adres!