Hoe maak je je verblijf in Den Bosch zo aangenaam mogelijk?

Verblijf in Den Bosch – Hoe maak je je verblijf in Den Bosch zo aangenaam mogelijk?

Heb je binnenkort een nachtje weg of weekendje weg in Den Bosch op de planning staan? Super leuk! Om je verblijf in Den Bosch nog leuker te maken, hebben wij enkele tips voor je verzameld.

Deze tips hebben wij uit eerste hand verzameld. Hoe dan? Nou, wij zijn al jarenlang een gerenommeerde taxi Den Bosch. Wij vervoeren veel toeristen en horen met veel plezier hun verhalen aan. Aan de hand van deze verhalen weten wij precies wat erg leuk is om te doen om in deze stad.

De eerste tip die wij je voor hebben, is om ons nummer in je telefoon te zetten. Op het moment dat je een taxi Rosmalen in Den Bosch nodig hebt, boek je deze snel telefonisch. Je kunt overigens de taxi ook via onze website ritprijs berekenen. Ongeacht op welke manier je de taxi boekt, geniet je van een scherpe prijsstelling!

Breng een bezoekje aan de Korte Putstraat

Als je een nachtje of weekendje in Den Bosch verblijft, is een bezoekje aan de Korte Putstraat absoluut aan te raden. Doe dit bij voorkeur in de avond én reserveer eventueel een tafeltje bij één van de restaurants. Zeker in de avond is dit met uitstek de gezelligste straat van heel Den Bosch.

Eet een Bossche Bol

Tijdens je bezoek in Den Bosch mag het eten van een Bossche Bol uiteraard niet ontbreken. Als je eenmaal zo’n bol op hebt, wil je er waarschijnlijk nóg een nemen. Als je het direct goed wilt doen, zou je de Bossche Bol bij Bakkerij Jan de Groot moeten halen. Deze bakkerij is dé specialist in de echte Bossche bollen.

Boek tijdig een leuk verblijf

Je bent niet de enige die naar Den Bosch toe wilt gaan. De stad kan jaarlijks op de nodige toeristen rekenen, waardoor het aan te raden is om zo spoedig mogelijk een leuk verblijf in Den Bosch te boeken. Je kunt kiezen voor een leuk hotel, maar je kunt ook voor bijvoorbeeld AirBnb kiezen. In Den Bosch heb je in ieder geval voldoende keuze uit meer dan leuke hotels en andere verblijven.

Ga naar de Bossche Markt

Eén van de leukste plekjes in Den Bosch is de Bossche Markt. Dit plein is prachtig en is met name in de zomermaanden super gezellig. Neem plaats op één van de terrasjes, zet je zonnebril op, bestel wat lekkers te eten en te drinken en geniet in optima forma. De uren vliegen voorbij én je geniet oprecht van de Brabantse gezelligheid. Want als ze ergens weten wat gezelligheid is, is dat wel in Den Bosch!

Breng een bezoek aan de Sint-Janskathedraal

De Sint-Janskathedraal is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van Den Bosch. Deze kathedraal ziet er geweldig uit is fraai gelegen en is ook van binnen een lust voor het oog. Ga er gerust eens naar toe, bekijk de kerk ook aan de binnenzijde en verdiep je in de historie van Den Bosch. Erg leuk!