Type reiziger

Test: wat voor type reiziger ben jij?

Soms is het best moeilijk om de perfecte vakantie of reisbestemming te vinden, vooral als je niet goed weet wat voor type reiziger jij en je reisgenoten zijn. Ben jij nou een avontuurlijke ontdekker, een relaxte vakantieganger of een echte cultuurjunkie? Ontdek jouw unieke reisstijl met de 10 Euro Taxi reizigerstest! Geef antwoord op de volgende vragen en lees meteen welk type reiziger jij bent en welke bestemmingen daar perfect bij passen.

Reizigers-type test

  1. Hoe kies jij je reisbestemming?

a. Op goed geluk of d.m.v. een verrassingsreis.

b. Op basis van het weerbericht: als er strand en zon is ben jij blij. 

c. Steden met een rijke geschiedenis en cultuur spreken jou aan.

 

  1. Wat zit er altijd in jouw koffer? 

a. Een reisgids en een camera. 

b. Zonnebrandcrème, een goed boek en zwemkleding. 

c. Comfortabele wandelschoenen en een notitieboekje.

 

  1. Wat doe je tijdens het wachten op de vlucht?

a. Nieuwe vrienden maken en reisverhalen uitwisselen.

b. Ontspannen met een drankje en luisteren naar muziek. 

c. De kaart bestuderen van je bestemming.

 

  1. Wat is jouw favoriete reisactiviteit? 

a. In de bergen of door de jungle trekken. 

b. Genieten van lokale gerechten en de lokale sfeer. 

c. Musea bezoeken en de architectuur bewonderen.

 

  1. Hoe verken je het liefst een nieuwe stad? 

a. Te voet, om geen enkel hoekje te missen. 

b. Met een leuke rondvaart of tour-bus. 

c. Met het openbaar vervoer, om alles te zien.

 

Resultaten: tel de meeste a’s, b’s of c’s

De avontuurlijke ontdekker 

Als je antwoorden vooral bestaan uit ‘A’s, ben jij een avontuurlijke ontdekker die graag het onbekende verkent. Voor jou is geen berg te hoog en geen jungle te dichtbegroeid. Ideale bestemmingen: Costa Rica voor tropische ontdekkingen en Nieuw-Zeeland voor adembenemende landschappen.

De relaxte vakantieganger 

Heb je voornamelijk ‘B’s aangekruist? Dan ben jij een echte relaxte vakantieganger die vakanties ziet als een oase van rust. Stranden, zon en ontspanning zijn jouw toverwoorden. Ideale bestemmingen: de Malediven voor parelwitte stranden en Bali voor een heerlijke ontspannen sfeer. Als je iets dichter bij huis wil blijven is Sardinië een geweldige aanrader. 

De stadsverkenner 

Als ‘C’ jouw dominante keuze is, dan ben jij de stadsverkenner die leeft voor geschiedenis, cultuur en architectuur. Jouw bucketlist staat vol met steden die wachten om ontdekt te worden. Ideale bestemmingen: Rome voor eeuwenoude geschiedenis en Kyoto voor traditionele charme.

Wat voor reiziger ben jij? Laat het ons weten en deel je resultaten! Welk avontuur je ook kiest, 10 Euro Taxi Den Bosch staat klaar om je comfortabel op weg te helpen naar jouw ideale bestemming. Boek nu onze goedkope Schiphol taxi of neem de taxi naar Eindhoven Airport en ontdek de wereld op jouw manier. Benieuwd wat een taxirit bij 10 Euro Taxi kost? Bereken de ritprijs voor vertrek, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *