taxi Den Bosch

Leuke uitjes in en om Den Bosch voor elke groep met 10 euro Taxi

Den Bosch, een leuke stad in het zuidelijk hart van Nederland, biedt van alles te doen voor mensen van alle leeftijden. Of je nu een gezellige dag met het gezin, een romantische uitje met je partner of een dagje uit met vrienden wil plannen, Den Bosch heeft voor elk wat wils. En om het nog makkelijker te maken, kun je vertrouwen op Taxi Den Bosch om je op te halen en terug te brengen. 

Gezinnen met kinderen:

  1. Koningin Julianaplein Playground – Voor gezinnen met jonge kinderen is het Koningin Julianaplein een perfecte bestemming. Deze speeltuin heeft allemaal spannende klimtoestellen, leuke schommels en een hele grote zandbak, ideaal voor een ochtend vol plezier en avontuur dus! 
  2. Dierenpark De Oliemeulen – Dierenliefhebbers zullen genieten van een bezoek aan Dierenpark De Oliemeulen. Hier kunnen kinderen én volwassenen van alle leeftijden de vele exotische dieren bewonderen, waaronder stoere reptielen, bijzondere insecten, en grote en kleine roofvogels.
  3. Speelboerderij ’t Dommeltje – In deze speelboerderij kunnen je kinderen heerlijk samen spelen en van alles ontdekken. Met een grote speeltuin, boerderijdieren om te aaien en een overdekte speelruimte voor regenachtige dagen, zullen de kleintjes zich hier zeker vermaken.

Koppels:

  1. Een romantische wandeling door de binnenstad – Den Bosch staat niet voor niks bekend om zijn schilderachtige grachten en historische architectuur. Maak een romantische wandeling langs de grachten en geniet van de charmante sfeer van de stad. Vergeet niet om een boottochtje te overwegen voor een unieke kijk op de stad vanaf het water.
  2. Bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center – Als je allebei van kunst houdt, is een bezoek aan het Jheronimus Bosch museum een geweldig idee. Dit museum is gewijd aan het werk van de beroemde schilder Jheronimus Bosch en biedt een prachtige collectie van zijn meesterwerken. Zeker de moeite van een bezoekje waard dus.
  3. Een romantisch diner – Sluit je dag af met een romantisch diner in een van de vele gezellige restaurants in Den Bosch. Proef de lokale Brabantse gerechten en geniet van een fles wijn in een intieme setting. En er hoeft niemand de BOB te zijn, want met 24 uur taxi Den Bosch wordt je op elk uur van de dag weer veilig thuisgebracht.

Vriendengroepen:

  1. De Bossche Bollen Workshop – Zin in lekker eten? Doe dan samen met je vrienden  een Bossche Bollen Workshop. Leer hoe je deze heerlijke lokale lekkernijen maakt en geniet vervolgens van je eigen creaties.
  2. Bourgondisch Den Bosch – Den Bosch staat bekend om zijn Bourgondische levensstijl. Ga op een culinaire ontdekkingsreis en proef de lokale gerechten en bieren in de vele cafés en restaurants in de stad. En als het laat wordt, kan je altijd met de 24 uur taxi Den Bosch weer naar huis of het hotel!
  3. Escape Room Experience – Daag jezelf en je vrienden uit met een spannende escape room-ervaring in Den Bosch. Werk samen om raadsels op te lossen en te ontsnappen binnen de gestelde tijdslimiet.

Taxi Den Bosch Station:

Wanneer je besluit om een dagje uit in Den Bosch te plannen, is het altijd handig om te weten dat 10euroTaxi je van en naar Den Bosch station kan brengen. Maar je kunt ook de taxi in Vught nemen of de taxi Vlijmen nemen, voor een leuke dag in Den Bosch. Onze professionele chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele reis, zodat je volop kunt genieten van je uitje zonder stress.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *