Kerstmarkt

Met 10 Euro Taxi naar de mooiste kerstmarkten

December is in volle gang en dat betekent dat het weer tijd is om de betovering van de  vele kerstmarkten te ervaren. Toch kan dat nog een heel gedoe zijn, vooral om het vervoer goed te regelen. Met de auto is het al snel een gedoe m te parkeren en het openbaar vervoer is ook niet altijd even prettig. Gelukkig staat 10 Euro Taxi klaar om je naar de mooiste kerstmarkten in Nederland en Duitsland te brengen. Leun achterover, ontspan en laat ons je meenemen op een comfortabele reis naar de kerstmarkt en weer terug.

De kerstsfeer in Nederland: Maastricht en Valkenburg

Taxi naar Maastricht:

Maastricht, met zijn pittoreske straten en historische charme, komt tijdens de kerstperiode helemaal tot leven. De kerstmarkt op het Vrijthof is een enorm spektakel met kraampjes vol ambachtelijke producten, heerlijk eten en natuurlijk een toffe schaatsbaan. 

Taxi naar Valkenburg:

Valkenburg, bekend om zijn unieke kerstgrotten, biedt een kerstmarkt die je letterlijk onder de grond brengt. De Fluweelengrot en de Gemeentegrot worden aan het einde van het jaar omgetoverd tot een prachtige, sprookjesachtige kerstwereld met twinkelingen, ambachtelijke schatten en kerstconcerten. 

Taxi naar Deventer:

Ontdek de charme van een Nederlandse kerstmarkt in Deventer, een stad met een rijke geschiedenis. De Deventer kerstmarkt betovert bezoekers met sfeervolle kraampjes, lokale lekkernijen en een warme, gastvrije sfeer. Laat 10 Euro Taxi je naar Deventer brengen, zodat je zorgeloos kunt genieten van deze heerlijke kerstsferen.

Over de grens: De magie van Duitse Kerstmarkten

Taxi naar Düsseldorf:

Düsseldorf, net over de grens, verwelkomt je met een kerstmarkt die elke bezoeker in een feestelijke stemming brengt. De Königsallee is versierd met prachtige lichtjes, terwijl de markt op de Heinrich-Heine-Platz traditionele ambachten en heerlijke lekkernijen biedt. En als je met 10 Euro Taxi naar Düsseldorf reist, kan je zonder stress van dit alles genieten.

Taxi naar Keulen:

Keulen, met zijn indrukwekkende Dom op de achtergrond, herbergt een van de grootste kerstmarkten van Duitsland. De sfeer is magisch met meer dan 150 kraampjes, een ijsbaan en een reuzenrad. 

Taxi naar Essen:

Voeg een vleugje variëteit toe aan je Duitse kerstmarktavontuur met een bezoek aan Essen. De kerstmarkt in Essen staat bekend om zijn indrukwekkende verlichting en gevarieerde kraampjes. En het mooie is, met de taxi uit Veghel, ben je maar anderhalf uurtje onderweg.

Comfortabel reizen met 10 Euro Taxi

Maar dit zijn natuurlijk niet alle kerstmarkten waar 10 Euro Taxi je heen kan brengen. Denk ook eens aan een ritje met taxi Den Bosch, om de kerstsfeer daar te proeven. Of neem de taxi in Rosmalen, na een dagje genieten van de winterse omgeving. 

Met 10 Euro Taxi wordt je kerstmarktavontuur altijd een ontspannen reis. Relax in onze comfortabele taxi’s terwijl we je veilig naar de kerstmarkten brengen. En ben je klaar met kraampjes bekijken en chocolademelk drinken? Dan brengt 10 Euro Taxi je weer lekker naar huis, terwijl jij bijkomt in de lekker warme taxi. Laat de betovering van de feestdagen dus maar snel beginnen, met 10 Euro Taxi als je reisgenoot.