Wintersport 10 euro taxi

De leukste wintersportbestemmingen in de Alpen

Eindhoven Airport is gelegen op ongeveer een half uur rijden vanaf Den Bosch. Om zo ontspannen mogelijk aan de vakantie te kunnen beginnen, is het een aanrader om je met Taxi Den Bosch naar het vliegveld te laten brengen. Op die manier wordt een hoop stress weggenomen over onder andere parkeergelegenheden, het inpakken van de auto en het halen van de vlucht. Wij zorgen namelijk dat je veilig en op tijd met al je bagage voor de deur van Eindhoven Airport wordt afgezet. En dan ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. 

Voor het berekenen van de ritprijs kun je onze eenvoudige rekentool gebruiken. Door gebruik te maken van onze Airport Taxi service, kun je deze winter zonder stress op wintersport! Nou rijst wellicht de vraag: welke populaire wintersportgebieden in de Alpen zijn het best bereikbaar vanaf Eindhoven Airport? Wij zetten een selectie voor je op een rij.

Seefeld

Vanaf Eindhoven Airport is het ruim een uur vliegen naar Innsbruck, waarvandaan je nog zo’n 20 kilometer moet doorreizen naar Seefeld. Seefeld is een populaire wintersportbestemming en ligt op een kleine 1.200 meter hoogte. Samen met een aantal andere omliggende plaatsen vormt het een wintersportgebied met 250 kilometer aan piste. Seefeld is gelegen in de Oostenrijkse deelstaat Tirol, wat in Nederland natuurlijk deels bekend staat om haar gezellige horecagelegenheden. Wat betreft après-ski kom je in Seefeld dus ook niets tekort.

Saalbach-Hinterglemm

Wie kiest voor een vakantie in wintersportgebied Saalbach-Hinterglemm, die vliegt van Eindhoven naar Salzburg, wat een vlucht is van ongeveer 75 minuten. Het is dan vanaf Salzburg nog een klein anderhalf uur doorreizen voordat je aankomt in het populaire wintersportgebied. Saalbach-Hinterglemm is officieel een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land en is gelegen op ongeveer 1.000 meter hoogte. Het wintersportgebied staat bekend om het bruisende uitgaansleven en de uitstekende ski- en snowboardfaciliteiten. 

Ischgl

Net als bij Seefeld vlieg je bij een winstersportvakantie naar Ischgl ook op Innsbruck Airport. Het is daarvandaan nog ongeveer 75 minuten rijden naar het populaire winstersportgebied, dat zo’n 1.376 meter boven zeeniveau ligt. Rondom Ischgl zijn genoeg ski- en snowboardgelegenheden, wat op te maken is uit het feit dat er ruim 80 pistes in de omgeving liggen. Ischgl wordt echter ook wel het Ibiza van Oostenrijk genoemd, aangezien après-ski hier een erg voorname rol speelt onder de wintersporters. Er is zelfs driemaal per jaar een groot openluchtfestival, waar in het verleden al tal van bekende artiesten als Elton John en Robbie Williams hebben opgetreden.  

Breuil-Cervinia

In het uiterste noordwesten van Italië ligt op zo’n 2.000 meter hoogte het plaatsje Breuil-Cervinia. Het is vooral bekend vanwege het feit dat het aan de voet van de beroemde Matterhorn berg ligt. Samen met het dorpje Zermatt – dat aan de andere kant van de berg (in Zwitserland) ligt – deelt Breuil-Cervinia het wintersportgebied Matterhorn Ski Paradise. Het is het op-een-na grootste skigebied van Europa en is het hele jaar toegankelijk voor wintersportvakanties. Je kunt het wintersportgebied per auto het makkelijkst bereiken vanaf luchthaven Orio Al Serio in Bergamo. Vanaf daar is het nog zo’n 2 tot 3 uur rijden totdat je aankomt in Breuil-Cervinia.