taxi schiphol

De taxi services van 10 Euro taxi

10 Euro taxi heeft een ruim aanbod aan taxidiensten. Door ons ruime aanbod kunnen wij iedereen voorzien in zijn of haar taxi behoefte. Dat kan voor de een het comfortabel reizen zijn, en voor de ander om snel op de plek van bestemming aankomen.

Wat voor u de reden ook is om een taxi te reserveren, met onze services bent u altijd voorzien. Hieronder geven we een kleine opsomming van de soorten vervoer die wij bieden:

Luchthaven vervoer

Een van onze services is het luchthaven vervoer. Met onze airport taxi kunt u ten alle tijden naar elk vliegveld in- en buiten Nederland. Ideaal voor wanneer u midden in de nacht een vlucht moet pakken of wanneer u ontspannen en comfortabel aan uw reis wilt beginnen. Met onze luchthaven taxi hoeft u namelijk niet bang te zijn te laat te arriveren of uw aansluiting te missen. Wij brengen u snel en veilig naar de luchthavens van  Eindhoven, Weeze, Rotterdam, Keulen Bonn, Brussel Airport en Schiphol Amsterdam. Bijkomend voordeel is dat u bij ons ook de prijs van uw taxirit berekenen kunt, zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Zakelijk vervoer

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor zakelijk vervoer. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u vele afspraken buiten de deur heeft. Onze taxichauffeur brengt u dan van de ene naar de andere afspraak en wacht buiten op u, zodat u geen tijd verliest met het reserveren van een nieuwe taxi. Tussen de afspraken door kunt u even ontspannen in onze luxe taxi,of geconcentreerd werken om u voor te bereiden op uw volgende afspraak.

Ook voor langere zakelijke ritten weten vele klanten ons te vinden. Daarnaast gaat het afrekenen gemakkelijk, u kunt gebruik maken van PIN of uw Creditcard en ook op rekening rijden is mogelijk.

Wij zijn inmiddels een waar begrip in Den Bosch. Wij staan voor service, transparantie en scherpe prijzen.Met tien euro taxi werkt en reist u altijd comfortabel.

Reguliere taxi

Natuurlijk staan wij ook altijd voor uw klaar indien u een reguliere taxi Den Bosch nodig heeft. Wij rijden altijd, ongeacht de afstand, en kunnen binnen tien minuten bij u voor de deur staan. Door onze standaard vaste en lage tarieven reist u altijd voordeliger dan bij de concurrentie. U kunt ook vooraf uw taxi ritprijs berekenen zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. U ziet, meer dan genoeg redenen om uw taxi te reserveren bij 10 euro taxi!

Groepsvervoer

Als u met meer dan vier personen wilt reizen bieden wij ook groepsvervoer aan. Wij zetten dan onze taxibus Den Bosch in en zorgen dat u snel en voordelig op de plek van bestemming aankomt. Ook hier hanteren wij dezelfde vaste lage tarieven als voor al ons ander vervoer. Wij rekenen echter wel een kleine toeslag op groepsvervoer.

Ander vervoer nodig?

Heeft u ander taxi vervoer nodig dan luchthaven vervoer, groepsvervoer of zakelijk taxivervoer? Wij staan altijd open voor suggesties. Vertel ons wat u nodig heeft en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk een offerte aan te vragen op onze website. Wij kunnen u dan een gericht voorstel doen.

Reserveer uw taxi hier

Een taxi reserveren bij tien euro taxi is in no-time gebeurd. U kunt namelijk snel een taxi Den Bosch reserveren op een van de volgende manieren:

Whatsapp: via onze website kunt u direct een Whatsapp gesprek met ons starten.

Mail: u kunt mailen naar info@10eurotaxi.nl

Telefoon: u kunt bellen naar +31 6 12 23 67 89

Voor alle taxiritten in en rondom Den Bosch kunt u contact opnemen met ons. 10 Euro taxi verzorgt niet alleen taxiritten en zakelijk vervoer in Den Bosch maar ook als u een taxi Vught, taxi Rosmalen, taxi Veghel, Taxi Engelen, of taxi Vlijmen nodig heeft, bent u bij ons op het juiste adres!