10 euro Taxi Den Bosch

Goedkope taxi Den Bosch

Taxi Den Bosch vanaf slechts 10 euro

Een ritje met de taxi kan bij andere aanbieders behoorlijk snel oplopen in prijs, maar dat is gelukkig verleden tijd met 10 Euro Taxi. In en rond Den Bosch zult u geen goedkopere taxi kunnen vinden dan taxi Den Bosch. Onze scherpe tarieven zijn namelijk tot wel 55% goedkoper dan de meterprijs bij andere taxi’s. Hebt u dus een taxi nodig naar, van of in Den Bosch en omstreken? Reserveer dan meteen een taxi bij 10 Euro Taxi Den Bosch.

Wilt u eerst weten wat uw taxirit zal kosten? De prijs bij 10Euro Taxi wordt opgebouwd uit een vast starttarief, een kilometertarief en een tijdtarief. Voor een ritje van maximaal 4 km betaalt u bijvoorbeeld slechts 10 euro aan starttarief én kilometertarief! Voor afstanden boven de 10 km, betaalt u slechts een tientje per 5 kilometer. En wilt u verder dan 15 km, dan rekenen met 10 euro per 6 kilometer. Bent u benieuwd wat dit voor uw taxirit betekent? Dan kunt u altijd vooraf uw taxiprijs berekenen met onze handige tool.

Goedkoop én kwaliteit!

Zo’n scherpe prijs en toch comfort en service? Dat kan prima bij Taxi Den Bosch! Of u nu op zoek bent naar persoonlijk vervoer, een airport taxi of professioneel vervoer, wij zorgen dat u voordelig en comfortabel aankomt bij uw bestemming. Ons klantenbestand is inmiddels al uitgegroeid tot meer dan 1000 leden, die allemaal uiterst positief zijn over onze diensten.

10euro taxi niet alleen in Den Bosch

Taxi Den Bosch is voornamelijk actief binnen en om Den Bosch, maar we zijn ook te vinden in andere plaatsen. Dichtbij Den Bosch vindt u taxi Rosmalen en taxi Vlijmen Den Bosch. Maar ook wat verder weg zijn wij te vinden, in onder andere Boxtel en Veghel. Heeft u dus een taxi nodig in Noord Brabant? Dan zit u helemaal goed bij 10 Euro Taxi Den Bosch. De taxi Boxtel en taxi Veghel en onze taxi’s in andere plaatsen hebben dezelfde voordelen als de 10 Euro Taxi Den Bosch. Twijfel dus niet langer en reserveer de goedkoopste taxirit in Nederland.

Gratis foto's van Den bosch

Bestel makkelijk en snel uw 10 euro taxi

Hebt u nu meteen een taxi nodig? Of wilt u alvast reserveren voor een rit voor volgende week vrijdag? U kunt eenvoudig reserveren via ons formulier of het telefoonnummer. Bel met 06 12 23 67 89 of neem contact met ons op via Whatsapp. U kunt ons ook bereiken op ons emailadres: info@10eurotaxi.nl.

Heeft u een vraag over uw reservering of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vervoer? Natuurlijk kunt u ook met deze en al uw andere vragen bij ons terecht via bovenstaande contactmogelijkheden.