Wat te doen in Den Bosch?

Wat is er te doen in Den Bosch?

Wij zijn grote fans van Den Bosch. Dat steken we niet onder stoelen of banken, zeker niet. Wij willen u er ook graag van overtuigen zodat we u binnenkort wellicht zelf in onze comfortabele taxi’s mogen vervoeren. Zet het raampje open, vraag uw chauffeur om wat leuke feitjes over de stad en geniet maar eens. Laten we snel eens kijken wat Den Bosch te bieden heeft! Ook als u een rit nodig heeft van of naar het vliegveld kunt u bij ons terecht. Een airport Eindhoven taxi staat bijvoorbeeld 24/7 voor u klaar. 

Sint-Janskathedraal

De meest bezochte attractie van Den Bosch is de Sint-Janskathedraal. U kunt hier helemaal naar boven en een prachtig uitzicht bewonderen. Den Bosch ligt aan uw voeten vanaf hier. De kathedraal is wel tussen de vijf- en zevenhonderd jaar oud! Daarnaast is het gebouw zelf ook al iets waar je even naar kunt kijken. Dat dit een architectonisch hoogstandje is, is niet te ontkennen. Sommigen zeggen zelfs dat dit op een Nederlandse Sagrada Familia lijkt. Vanaf hier kunt u ook de rest van Den Bosch intrekken. Het is super centraal gelegen. Mocht u toch liever vervoerd worden, kunt u natuurlijk een goedkope taxi Den Bosch bestellen. 

Binnendieze

Hier kunnen we u helaas even niet bedienen; een watertaxi behoort nog niet tot onze services. Wel kunt u zelf een rondvaart boeken. Een gids kan u van alles vertellen over de stad terwijl u het prachtige grachtenstelsel bevaart. Door het centrum zult u onder andere langs het stadshuis komen, waarna u een heerlijke Bossche bol kunt halen. Dit mag u uiteraard ook niet missen, het hoort echt bij Den Bosch. Nadat u de boot uitstapt, kunt u uiteraard wél weer gebruikmaken van de goedkoopste taxi tarieven van Den Bosch en omgeving. 

Uilenburg

Goed, genoeg activiteiten gehad. Er is nog genoeg te zien, maar er is nog iets véél belangrijkers. De Brabantse gezelligheid is niet te evenaren en het is nu tijd om dat te ontdekken. Uilenburg biedt u een plekje om dit in volle glorie te ondervinden. Er zijn hier restaurantjes, terrassen en bars in overvloede. Het was voorheen een volksbuurt, maar na renovatie is het een pareltje van Den Bosch geworden. Als je net wat te veel drankjes op hebt, halen wij je graag weer op! Je taxi berekenen doe je van tevoren gemakkelijk  online. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. 

Bekijk ook eens