taxi Den Bosch

Waar moet je op letten bij het boeken van een taxi naar het vliegveld?

Wanneer je een airport taxi boekt wil je natuurlijk dat alles A naar B geregeld is. Toch is het van belang om bij een aantal zaken stil te staan wanneer je een airport taxi boekt, zodat je verzekerd bent van een reis naar het vliegveld zonder ongemakken. In dit artikel lichten we toe waar je op moet letten wanneer je een taxi naar het vliegveld regelt.

Vraag een offerte aan

Vraag voordat je een luchthaven transfer boekt eerst een offerte aan voor een vaste prijs. Veel bedrijven geven je een prijs, maar vergeten te vermelden dat parkeren extra is, wachten niet is inbegrepen, er een toeslag is voor reizen ’s nachts etc. Vergeet niet te vragen of al deze kosten bij de prijs zijn inbegrepen wanneer je een offerte aanvraagt, zo voorkom je onvoorziene kosten en irritaties bij aanvang van je reis. Of boek een airport taxi bij een bedrijf waar je de taxiprijs berekenen kan.

Boek online

Het online reserveren van een luchthaventaxi is de beste manier om er zeker van te zijn dat je een boekingsbewijs hebt. Zorg ervoor dat je een boekingsbevestiging ontvangt van het bedrijf. In het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat, heb je een schriftelijk bewijs van je boeking en zal er doorgaans alsnog een taxi voor je geregeld worden zodat je op tijd op het vliegveld aankomt. 

Verstrek zoveel mogelijk informatie

Geef het taxibedrijf waarmee je naar het vliegveld wilt reizen zoveel mogelijk details over jouw reis. Wil je bijvoorbeeld een taxi airport Eindhoven regelen zorg dan dat het taxibedrijf de volgende informatie van jou ontvangt: data, tijden, aantal passagiers, ophaal- en aflever adressen, contact nummer, terminal informatie, vluchtnummers en ruimte voor eventuele speciale instructies. Hierdoor verklein je de kans op misverstanden en is alle informatie betreffende jouw reis naar- en van het airport in veilige handen bij het taxibedrijf.

Controleer je vertrek – en aankomsttijden

Het is gemakkelijk om een fout te maken. Een van de meest voorkomende is dat klanten die trans-Atlantisch reizen, hun aankomstdatum opgeven in de lokale tijd, terwijl ze in werkelijkheid pas de volgende dag aankomen vanwege het tijdsverschil.Je zult de eerste klant niet zijn die een taxichauffeur laat wachten terwijl je nog in een hotelkamer aan het slapen bent aan de andere kant van de oceaan! 

Maak gebruik van een meet & greet service

Als je aankomt in een ander land, zorg er dan voor dat het taxibedrijf dat je ophaalt, een meet & greet service heeft.Je wordt dan opgewacht in de terminal en je hoeft je niet te haasten. Wanneer je in de aankomsthal de taxichauffeur ziet staan met jouw naam op een bord, ben je van alle ongemakken ontdaan. De taxichauffeur ontfermt zich over vjouw bagage en leidt je naar de taxi. Hierdoor heb je de tijd om de omgeving op te nemen en heb je geen stress om vervoer naar jouw hotel te vinden.

Zet je telefoon aan

Het doorgeven van uw mobiele nummer is een uitstekende manier om het luchthavenvervoersbedrijf met jou in contact te laten komen. Een goed bedrijf zal je bij aankomst  een sms of Whatsapp sturen om je te laten weten dat alles in orde is en dit betekent dan ook dat jij de chauffeursgegevens hebt. Luchthavens kunnen extreem drukke plaatsen zijn en een groot deel van de mensen daar heeft geen idee hoe ze moeten komen waar ze heen willen. Het is gemakkelijk om jouw chauffeur te missen, daarom maakt een directe communicatie het proces veel gemakkelijker en minder stressvol.

Laat je helpen met uw bagage

Het dragen van de koffers, op je bagage letten of jou gewoon in de juiste richting sturen, zou allemaal deel moeten uitmaken van de service. Laat de chauffeur jou op alle mogelijke manieren helpen.

Wees niet bang om te vragen

Als je iets nodig heeft tijdens jouw reis van- en naar de luchthaven, vraag het dan aan de chauffeur. Stoppen voor een comfortabele pauze is in de meeste gevallen geen probleem en veel chauffeurs verwelkomen zo’n pauze als een kans om de benen te strekken. Heb je iets nodig onderweg of voor thuis? Vraag dan gewoon aan de chauffeur om een paar minuten bij een winkel te stoppen. Dit is het verschil tussen een kwaliteitsvolle luchthaventransfer of en een minder servicegericht taxibedrijf.

Geniet van de service

Leun achterover en ontspan. De meeste mensen beschouwen de airport taxi als het begin van hun vakantie. Maar het kan ook zijn dat je een airport taxi nodig heeft als zakelijk vervoer voor een zakenreis. In beide gevallen kan je vanaf het moment dat de taxi eraan komt zeker van zijn dat je stressvrij op tijd voor je vlucht op de luchthaven aankomt. En bij terugkomst hoef je geen autoverhuurbalie  te zoeken of een bus te nemen naar de parkeerplaats buiten het terrein.

Plaats feedback over de geleverde service

Vergeet niet Taxi Den Bosch te laten weten wat je van de service vond die je is verleend. Goed of slecht, een gerenommeerd bedrijf zal het waarderen dat je de tijd neemt om hen feedback te geven over wat je geweldig vond aan de service en of er iets verbeterd kan worden.