taxi city

Wat zijn de kosten voor een taxi?

De meest gestelde vraag wanneer men een taxi wilt boeken is ” wat kost een taxi?” De kosten voor een rit met een taxi hangt van verschillende factoren af. Bij 10eurotaxi.nl mag u er van uitgaan dat wij een eerlijke prijs aan u berekenen.

Ritprijs taxi berekenen

Met onze handige tool kunt u gemakkelijk en snel een taxiprijs berekenen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kunt u de rit gelijk doorgeven bij uw reservering. Op een gewenst tijdstip wordt u door een taxi auto of taxi busje opgehaald en naar de gewenste locatie gebracht.

Taxirit vanuit Rosmalen

Stel u wilt een taxi boeken die u ophaalt of brengt in Rosmalen. Dan kiest u voor een taxi Rosmalen. In onderstaand voorbeeld hebben wij van 10eurotaxi.nl een rit uitgewerkt waarin alle kosten netjes staan vermeld. Voor vaste afstanden tot en met 4 KM hebben wij een vaste ritprijs van €10,-. Dit is op basis van maximaal 4 personen. Wilt u met meer personen reizen dan kunnen wij niet meer dan 8 personen per rit meenemen.

In bovenstaand voorbeeld hebben wij een taxirit voor u uitgewerkt. Over een totale afstand van 12 kilometer van Rosmalen naar Vught bent u nog geen 8 euro per persoon kwijt.

U kunt vooraf uw ritprijs berekenen en komt bij 10eurotaxi.nl niet voor verassingen te staan!

Taxikosten in Den Bosch

Bij 10eurotaxi.nl wordt vooraf het tarief berekend van uw taxirit. De kosten van een goedkope taxi Den Bosch worden als volgt berekend: vast basistarief ook wel starttarief genoemd, kilometertarief en de tijdtarief. Deze prijsopbouw is landelijk door de rijksoverheid vastgelegd. Bij ons vinden wij het niet meer dan normaal om u van te voren op de hoogte te stellen van de kosten. Wilt u binnen Den Bosch reizen met een taxi? Voor de eerste 4,5 of 6 kilometer hanteren wij een vast tarief. Alle afstanden t/m 4 kilometer betaalt u slechts 10 euro!

Wat kost een taxirit naar een airport?

Wanneer u op zoekt bent naar een betrouwbare taxicentrale die u bij de luchthaven kan brengen dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij brengen reizigers naar vele luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Dagelijks fungeert iemand van Taxi Den Bosch als airport taxi om reizigers te brengen naar de airports in Eindhoven, Weeze, Keulen Bonn, Brussel, Rotterdam of naar Schiphol.