professionele taxi

Wat te doen in Den Bosch?

Heb je een stedentrip naar Den Bosch op de planning staan? Of wil je binnenkort eens een dagje naar deze leuke stad toe gaan? Je hebt groot gelijk. Deze stad is levendig, is bruisend, is gezellig en heeft heel veel te bieden. En met Taxi Den Bosch ben je er zo!

Sint-Janskathedraal

Tijdens je bezoek aan Den Bosch kun je niet om de Sint-Janskathedraal heen. Dit is niet alleen het bekendste gebouw van de stad, maar ook het hoogste en meest opvallende gebouw. De kathedraal werd tussen 1370 en 1529 gebouwd is en een lust voor het oog. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant is deze kathedraal van tal van ornamenten, beschilderingen en overige versiersels voorzien. Absoluut de moeite waard om eens te bekijken!

Rondvaart op de Binnendieze

De Binnendieze in Den Bosch is een netwerk van kleine riviertjes. Al deze riviertjes bevinden zich binnen de stadsmuren en bieden een uniek zicht op de stad. Sinds 1972 is het water toegankelijk voor boten, dus maak zeker een boottocht door de Binnendieze.

Bossche Bol eten

Tijdens je bezoekje aan Den Bosch mag je het heerlijke eten uiteraard niet overslaan. Als we het over typische eten uit Den Bosch hebben, hebben we het over de Bossche Bol. In veel eetgelegenheden in de stad kun je zo’n heerlijke bol bestellen. De beste vind je overigens bij banketbakkerij Jan de Groot. Deze bakkerij is vlakbij het station in de stad te vinden!

Bossche Markt

Op de Bossche Markt hangt altijd een gezellige sfeer. Dat is het geval als de markt er is, maar ook als het lekker weer is. Bij lekker weer staat het halve plein namelijk vol met terrasjes. Heerlijk om op deze terrassen neer te ploffen en te genieten van al het moois. Van het lekkere weertje, maar ook van de fraaie Bossche Markt. Rondom dit plein staan namelijk prachtige bouwwerken.

Escape Tour door Den Bosch

Ga je voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vriendendag naar Den Bosch toe? Dan is het erg leuk om een Escape Tour door Den Bosch te maken. Je krijgt op je smartphone instructies waar je naar toe moet lopen. Als de smartphone geluid maakt, moet je stilstaan en de vraag van de smartphone aflezen. Het antwoord op deze vraag is om je heen te vinden; je ontdekt op deze manier op een hele leuke manier deze gezellige stad. Ook erg leuk om in teams tegen elkaar te doen, bijvoorbeeld voor een teambuildingsactiviteit.

Musea

Voor de musea liefhebbers is er in Den Bosch voldoende te doen. In het Noordbrabants Museum vind je bijvoorbeeld veel prachtige schilderijen. En in het Sint-Jansmuseum vind je allerlei archeologische vondsten, middeleeuwse beelden en meer dan 200 beeldhouwwerken. Ook het Jheronimus Bosch Arts Centre is een aanrader.

Taxi boeken via 10eurotaxi

Een taxi Den Bosch boeken doe je via 10eurotaxi.nl. Bij ons ben je het goedkoopst uit en geniet je van een prima service. Wij zijn op tijd, onze chauffeurs rijden netjes en geven je graag leuke tips. Via onze website boek je direct bij ‘reserveren’ een taxi in of rondom ‘s-Hertogenbosch!