taxi den bosch

Tien Euro Taxi Den Bosch- Comfortabel en goedkoop!

Als jij op zoek bent naar een comfortabele en goedkope taxi in Den Bosch en omgeving ben je bij Tien Euro Taxi op het juiste adres. Wij verzorgen taxi ritten naar elke gewenste bestemming voor de scherpste prijs! Door onze prijs – kwaliteit verhouding zijn wij al meer dan tien jaar een begrip in Den Bosch en omgeving!

Alle soorten vervoer

Wij regelen alle soorten vervoer. Of je nu op zoek bent naar een taxibusje, een snelle rit naar huis of naar zakelijk vervoer, bij tien euro taxi kunnen we je altijd van dienst zijn. Wij hebben verschillende soorten taxi’s in ons wagenpark, waaronder een taxibusje voor 8 personen, een standaard taxi of een zeer luxe taxi. Daarnaast verzorgen wij ook ritten naar elke gewenste luchthaven in Europa. 

Goedkoopste taxi aanbieder in Den Bosch en omstreken

Al jaren zijn wij een begrip in Den Bosch en omstreken, dat is niet voor niets. Wij leveren taxiritten voor eerlijke, transparante en betaalbare tarieven. De prijs van onze diensten zijn gebaseerd op op de afstand van de rit, het starttarief en de duur van de rit. Deze kunnen wel tot 55 procent onder de prijzen van de concurrentie liggen, afhankelijk van de bestemming! Als je weet wat jouw bestemming wordt, kan je heel gemakkelijk op onze website de kosten berekenen, zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan! 

Snel gereserveerd

Een taxi reserveren bij Taxi Den Bosch is zo gebeurd. Stuur ons een een Whatsappje naar +31 6 12 23 67 89 of plaats een reservering op onze website. Zodra wij jouw Whatsappje of reservering bevestigd hebben, staat je afspraak vast en ben je verzekerd van vervoer!

Snelmenu