taxi den bosch
Slide 1
Flinke korting op een taxirit in Den Bosch
Slide 2
Goedkope taxi nodig in Den Bosch?
Bereken uw taxiprijs eenvoudig online
previous arrow
next arrow

10 Euro Taxi - De goedkoopste Taxi Veghel en omgeving!

Taxi Veghel - Taxi kosten berekenen

Vertrekpunt:
Eindpunt:

Taxi Veghel

Taxi Veghel nodig? En wilt u graag vanuit Veghel naar bijvoorbeeld een andere plek in Brabant gebracht worden? Of wilt u juist náár Veghel toe gebracht worden?

Voor alle taxiritten in en rondom Veghel kunt u contact opnemen met ons. 10 Euro Taxi verzorgt niet alleen taxiritten in Veghel maar ook als u een taxi Den Bosch, taxi Rosmalen, taxi Vught, Taxi Engelen, of taxi Vlijmen nodig heeft bent u bij ons op het juiste adres!

Bent u op zoek naar een airport taxi? ook dan kunt u bij ons terecht, wij hebben ook een goedkope taxi Schiphol of elke andere luchthaven voor u klaar staan!

Onze tarieven

Wilt u graag een taxi Veghel boeken? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de tarieven die wij hanteren. Op voorhand kunnen wij u één ding verklappen: wij hanteren vaste tarieven. U hoeft bij ons dus nooit bang te zijn voor onverwachte kosten met taxivervoer Den Bosch.

Wij rekenen standaard de volgende tarieven:

  • Voor een rit van 4 kilometer betaalt u een bedrag van 10 euro
  • Voor een rit van 10 tot 15 kilometer betaalt u een bedrag van 10 euro per 5 kilometer
  • Voor een rit van meer dan 15 kilometer betaalt u een bedrag van 10 euro per 6 kilometer

Let op: deze prijzen zijn exclusief tijdtarief van 40 cent per minuut. De exacte duur van de taxirit is zodoende ook van invloed op de ritprijs.

Deze tarieven zijn op basis van 1 tot 4 personen. Wilt u met 5 tot en met 8 personen een taxi in Veghel boeken? Ook daarvoor kunt u bij 10euro taxi terecht. In dat geval zetten wij een taxibus in, waarvoor wij wel een kleine toeslag moeten rekenen.

Taxi bestellen of reserveren?

Snel een goedkope taxi bestellen in Den Bosch? In onze luxe taxi brengt onze ervaren chauffeur u snel en veilig naar de plaats van bestemming. 

Wij zijn u graag van dienst!

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij altijd ons uiterste best doen om aan jullie wensen te voldoen. 

Taxi Den Bosch - Betaling(en)

Betaling kan met pin/creditcard in de taxi. Op rekening rijden kan ook als we gegevens krijgen waar de rekening naar toe moet

Snel een taxi in Veghel boeken?

Bij 10 Euro Taxi kunt u ook met spoed een taxi in Veghel boeken. In dat geval staan wij zo snel mogelijk bij u voor de deur. Wilt u voor komend weekend alvast een taxi reserveren in Veghel? Ook dat is mogelijk bij 10 Euro Taxi. U kunt ons in ieder geval op meerdere manieren bereiken:

  • Whatsapp: via onze website kunt u direct een Whatsapp gesprek met ons starten.
  • Mail: u kunt mailen naar info@10eurotaxi.nl
  • Telefoon: u kunt bellen naar +31 6 12 23 67 89

Onze diensten

10 Euro Taxi is in de afgelopen tijd uitgegroeid tot het beste taxibedrijf in Veghel. Dit is te danken aan onder meer de volgende voordelen:

  • Wij hanteren (zeer) scherpe tarieven
  • U hoeft bij ons niet bang te zijn voor onverwachte kosten
  • Onze chauffeurs zijn ervaren en weten perfect de weg in en rondom Veghel
  • Wij vervoeren u in nette en luxe auto’s