Slide 1
Flinke korting op een taxirit in Den Bosch
Slide 2
Goedkope taxi nodig in Den Bosch?
Bereken uw taxiprijs eenvoudig online
previous arrow
next arrow

Taxi Rosmalen - Routeberekening

Vertrekpunt:
Eindpunt:

Taxi Rosmalen

 

Bent u op zoek naar een goedkope taxi in Rosmalen? Dan bent u bij 10eurotaxi aan het juiste adres. Wij hanteren niet alleen scherpe prijzen, maar verlenen ook de best mogelijke service. Daarnaast rijden wij in nette en luxe auto’s, waardoor u van alle gemakken voorzien bent. Ook als u slechts een klein stukje in Rosmalen met ons mee rijdt.

 

Wat kost een taxi in Rosmalen?

In onze taxi rekenen wij met een vast laag tarief. Dit betreft een vast tarief voor de eerste 4, 5 of 6 kilometer:

 

  • Is de afstand van de rit nog geen 4 kilometer? Dan betaalt u een vast bedrag van 10 euro.
  • Voor een rit van 10 tot 15 kilometer betaalt u 10 euro per 5 kilometer
  • Voor een rit van meer dan 15 kilometer betaalt ut 10 euro per 6 kilometer.

Deze prijzen zijn exclusief tijdtarief van 40 cent per minuut. Mocht u de totale kosten voor een specifieke taxirit willen weten, kunt u gebruik maken van de rekentool op onze website. Via deze rekentool ziet u direct wat de ritprijs gaat worden.

 

Overigens zijn deze ritprijzen op basis van 4 personen. Wilt u met 5 tot en met 8 personen vervoerd worden? Ook dat is mogelijk bij 10eurotaxi. In dat geval rekenen wij wel een toeslag, aangezien wij hier een taxibus voor in moeten zetten. Per taxibus kunnen wij maximaal 8 personen vervoeren.

Snel een taxi in Rosmalen boeken

Heeft u met spoed een taxi in Rosmalen nodig? Of wilt u bijvoorbeeld voor komend weekend een taxi in Rosmalen boeken? U kunt hiervoor direct via de website een Whatsapp gesprek met ons starten. Linksonder in uw scherm ziet u de button ‘Direct Whatsappen’ staat.

U kunt echter ook direct bellen naar +31 6 12 23 67 89. Verder is het ook mogelijk om een mailtje te sturen naar info@10eurotaxi.nl.

Onze diensten

Rijden wij alleen taxi in Rosmalen? Nee, wij zijn eigenlijk in de gehele regio rondom Den Bosch actief. U kunt daardoor bij ons ook een taxi Den Bosch, taxi Vlijmen, taxi Engelen of taxi Veghel boeken. Ongeacht in welke plaats u van onze diensten gebruik maakt, geniet u van meerdere voordelen:

  • Zeer scherpe tarieven
  • Transparantie tarieven zonder verborgen kosten
  • Uitmuntende service
  • Afspraak = afspraak, wij zijn altijd op tijd
  • Nette en luxe auto’s
  • Ervaren chauffeurs die u zo snel en veilig mogelijk van A naar B brengen!

Taxi bestellen of reserveren?

Snel een goedkope taxi bestellen in Den Bosch? In onze luxe taxi brengt onze ervaren chauffeur u snel en veilig naar de plaats van bestemming. 

Wij zijn u graag van dienst!

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij altijd ons uiterste best doen om aan jullie wensen te voldoen. 

Taxi Den Bosch - Betaling(en)

Betaling kan met pin/creditcard in de taxi. Op rekening rijden kan ook als we gegevens krijgen waar de rekening naar toe moet